• ÚSZÁS

  „Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak. Élj úgy, ahogy ők álmodnak”

  Hosszú Katinka

 • KERÉKPÁROZÁS

  „Swim. Frodo. Run.”

  Jan Frodeno

 • FUTÁS

  “Az életben nem a győzelem a legfontosabb, hanem a küzdelem.”

   

Egyesületünk programjait két kiemelt korcsoportnak kínáljuk.

 

GYERMEKEK:

Célunk a megfelelő mozgáskoordináció kialakítása már 5-6 éves kortól.
Első lépésként a Delfin Úszósuli keretein belül az úszás alapjait megtanítjuk a gyermekeknek, ez mellett gerinc- és tartásjavító tornát is tartunk nekik. A kisebb csoportok kiválóak arra, hogy megtanuljanak közösen dolgozni, és odafigyelni egymásra.
Gyerekkorban a legnagyobb hatással lehetünk az izomrendszer és a tüdő egészséges fejlődésére, a szív-, érrendszer és az immunrendszer megerősödésére! Az úszás, a kerékpározás és a futás olyan alapvető sportágak, melyek biztosítják mindezt.
Az edzések és versenyek nemcsak hasznos társasági élményt nyújtanak, de megtanítanak a sikert befogadni, a kudarcot feldolgozni.

Felnőttek:

A testmozgás kedvező hatásait nem csak gyermekkorban kell és érdemes megtapasztalni. Mondhatjuk, hogy szinte soha nem késő áttérni az egészségtudatos életmódra. Éppen ezért fontos hangsúlyozni, hogy a triatlonnak nincs felső korhatára; egyesületünk a gyermekek mellett a szenior korosztály számára is segítséget kínál a sport (újra) felfedezéséhez.
Hogy miért ajánljuk a felnőttek részére is?!
A triatlon egyik legnagyobb előnye, hogy változatosabb, komplexebb terhelést nyújt testünk számára, mint egy-egy önálló sportág. Emellett nagyon változatos, hiszen úszás, kerékpározás  és futás terén is próbáljuk kihozni magunkból a maximumot. Hihetetlen módon fejleszti az állóképességet, emellett pozitív hatása van az izomfejlődésre, a légzésre, a mozgáskoordinációra valamint a vérkeringésre is. Nagyon átfogó sport, összességében mozgatja meg testünket.
Rengeteg előnnyel rendelkeznek ezek a sportágak egyenként is, például a biciklizés során erősödnek a lábak, szívünk izmai és légzőrendszerünk fejlődik, az úszás segít megelőzni a csontritkulást és az ízületi gyulladásokat, a futás pedig erősíti az izmokat és az immunrendszert, lassítja az öregedési folyamatokat és segít esztétikus testalkatot kialakítani.
Gyere, és próbáld ki Te is! 🙂
 • Kerékpározás

  Minden péntek, szombat és vasárnap megbeszélés alapján!

 • Legyél Te is SCTT tag!

  Gyere és Csatlakozz hozzánk, legyél Te is SCTT tag! Alapozd meg a jövőd velünk! •Ússz 🏊🏽‍♂️ •Tekerj

 • ÚSZÓEDZÉS

  Minden hétköznap reggel (kivéve hétfőn) reggel 06:00-tól 07:15-ig a Szue-ban, illetve szombaton 08:00-10:00 sportuszodában megtalálhatóak vagyunk!   Ha

 • Futóedzés

  Minden hétfő, szerda és péntek 18:30-tól futóedzés. A gyülekezés helyszínéről érdeklődj!   🔸 futósikolázás 🔸 technika javítása,

 • Gábe Tamás

  elnök

  +36 30 779 5192

  info@sctt.hu

 • Varga Gabriella

  alelnök

  +36 30 236 8866

 • Vreckó Erika

  alelnök

  +36 30 278 0057

This is some text!

Suncity Triathlon Team

Facebook

Instagram

info@sctt.hu

www.sctt.hu

Levelezési cím: 6726 Szeged, Pillich Kálmán utca 24/A

Adószám: 18879034-1-06

Bankszámlaszám:

HU66 10702040-70258358-51100005 (forint)

HU24 10702040-70258358-50000005 (euro)

 Támogatóink: