“…mert a változás benned van”

2018-01-02

Az elindulás, az első lépések a legnehezebbek, ebben segítünk Mi, az #sctt csapata/közössége! Legyen szó az első 5 kilométeredről, vagy 10-ről, esetleg a félmaraton vagy a maratoni táv teljesítéséről, segítünk a felkészülésben, és az úton elkísérünk egészen a célig. Edzéstervek, életmód és táplálkozási tanácsok, közös edzések, csapatépítő programok és remek hangulat… ez vár rád és az utunkra!

Téli időszakban minden Hétfőn és Szerdán spinning, illetve görgős edzés van, Kedden és Csütörtökön pedig futóedzés. Pénteken és Szombaton fakultatív edzés, Vasárnap pihenő. Van lehetőség egyéni illetve közös edzésre, de minden esetben egyénre szabott feladat vár rád, a céljaid elérésének megfelelően. Rendszeresen tartunk csapatépítő programokat is. A nyári időszakban az edzések száma és felépítése változik!

Online edzéstervek elkészítésére, versenyekre való felkészítésre (triatlonba a sprint, olimpiai, közép és ironman távokra, duatlonra, hosszútávú nyíltvizi úszásra) is van lehetőség!

Gyere és csatlakozz hozzánk 2018-ban, mert a változás benned van! Írj nekünk az info@sctt.hu emailre, vagy hívj minket a 0630-7795192 -es telefonszámon.

Üdvözlettel: sctt Csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.