Delfin Úszósuli Oktatásai

V Á L T O Z Á S ok ⚠️

Kedves Szülők! Legyetek szívesek figyelmesen elolvasni a következő sorokat/információkat

🏖 Június 12.-től visszatérünk a megszokott helyünkre, a Napfényfürdő Aquapolis Szegedbe azaz a szue-ba. 

🎟 Ezzel kapcsán ami változik, és az „új” szülők nem tudják, hogy 900.-forint a vizisportjegy amivel a gyerekek tudnak bejönni, ezt előre tőlem vagy az oktatóktól tudjátok megvenni, érdemes 8-10 db-t egyszerre megvásárolni. ((hétfőn mindenkinek kint a főbejáratnál fogok tudni majd adni))A szülőknek 500.- forint a kísérőjegy, amit a pénztárnál tudtok rendezni.

👱‍♀️👱 A csoportok, egyéni oktatások megmaradnak, egy két kérésünk lesz, hogy az oktatók összetudják állítani az órarendjüket. Csenge és Domi személye nem változik, továbbra is tudtok járni hozzájuk, illetve van/lesz még egy-egy szabad helyük 16:00-17:00 időpontban.Az oktatások menete, felépítése, időtartama változatlan.

💳 Az órák díja a következő lesz (plusz a belépők): 

– egyéni oktatás 4500.- /alkalom

– páros oktatás (2 gyermek együttesen) 8000.

-/alkalom- csoportos óra (3 főtől) 3500.-/fő/alkalom

Fizetés csak utalással lehetséges! A szükséges adatokat az oktatóktól tudjátok elkérni. Az eddig előre rendezett oktatások maradnak, nem kell „kiegészíteni”.

Az oktatókat itt, vagy telefonon tudjátok elérni:

Csenge Garamvölgyi 06308472498

Domokos Nagy 06305178622

Gábe Tamás 06307795192

Ha bármi kérdésetek lenne, keressetek bizalommal!Minden Jót, hétfőn találkozunk!

Tamás- Csenge és Domi

2023.06.07.

7️⃣🎂🥳

7 év, ennyi idő telt el, hogy egyéni illetve önálló pályára léptem. Ez idő alatt több mint 100 gyermekkel sikerült megszerettetni a vizet, megtanítani 3 vagy akár 4 úszásnemre, illetve a sportpályafutásukat elindítani.

A víz szeretete 8 éves koromtól kíséri az életem, a gyerekek oktatása pedig 2006 óta az életem része. Ez annyi mint 17 év. Oktatói és edzői végzettségeim mellett azt gondolom ez igen nagy tapasztalatnak mondható, de minden egyes oktatói órán tanulok valami újat, hiszen minden gyermekkel másképp kell foglalkozni. Pedagógiai szemmel a tudás átadása és a nevelés, iránymutatás rettentő fontos az 5-6 éves gyermekeknél.
A gyerekek nyelvén tudni kell, ez a TITKA!
Ez a hivatás, ez a szerelem, sose fog elmúlni!

Köszönöm az eddigi bizalmat a szülőknek és gyerekeknek, idén ismét egy szinttel feljebb próbálok lépni, és immáron három oktatóval együtt dolgozni, Jázminnal, Csengével és Domival. Keressétek Őket is bizalommal 🙂

Köszönöm: Gábe Tamás


Kedves Szülők!

Áprilistól 3 új oktatóval találkozhattok, illetve jelentkezhettek az oktatásokra. Egyéni és páros óra is bekerül a választható oktatási módokhoz. További infó a facebook oldalunkon található!

Áprilistól 3 új oktatóval találkozhattok, illetve jelentkezhettek az oktatásokra. Egyéni és páros óra is bekerül a választható oktatási módokhoz. További infó a facebook oldalunkon található!

2023.03.19.

Kedves Szülők! Március elsejétől újraindul az oktatás, érdeklődjetek telefonon a csoportbeosztásokról/időpontokról!

2023.02.20.

Kedves Szülők, Gyerekek! Köszönjük, hogy 2022-ben is Minket választottatok és Velünk voltatok, igyekszünk 2023-ban is a legmagasabb szinten, szakértelemmel, odaadással és alázattal a medencébe ugrani a gyerekekkel.
Szeretettel : Jázmin és Tamás

2022.12.21.

Kedves Szülők! Köszönöm a megkereséseket az oktatások időpontjai, illetve lehetőségei kapcsán, de már biztos, hogy kora tavaszig semmilyen lehetőség nem lesz. Se a Sportuszoda, se a Napfényfürdő Aquapolis nem biztosít vízfelületet, és a Tiszavirág sportuszoda is csökkentette a kapacitását az üzemeltetés terén. Amint lesz információnk a tavaszi nyitásokról, közzétesszük számotokra! Köszönjük addig is a türelmet

2022.11.02.

Szeptember végén befejeződött az oktatási szezon, ugyanis Szegeden egyik uszoda sem rendelkezik olyan feltételekkel, lehetőségekkel ahol folytatni lehetne a munkát. Ebben a helyzetben sajnos a gyerekek járnak a legrosszabbul, ugyanis az úszás mint egészséges testmozgás, a lehető legjobban fejleszti a tüdőt, a keringést, átmozgatja az izomzatokat, és nem mellesleg közösségépítő hatása van, s ez most előre láthatóan Májusig nem is lesz. Amint bármi más lehetőségünk adódik, igyekszünk megosztani Veletek, addig is Minden Jót! Hajrá Delfinek 🙂

2022.09.28.

Októbertől a szegedi sportuszodában folytatódnak a gyermek úszásoktatások amint felteszik a sátrat, minden hétfőn és kedden 17:00-tól 18:00-ig a nagy medencében. A kezdés pontos dátumát még nem tudjuk, mivel nem kaptunk tájékoztatást a sportuszoda sátorállításának idejéről. Amint ez megtörténik, közzétesszük itt a hírfolyamban!

2022.09.21